Εκτόξευση πωλήσεων μέσα στην κρίση του Covid-19

Εκτόξευση πωλήσεων μέσα στην κρίση του Covid-19

/
/

Covid-19 Κλάσοι που ευνοήθηκαν μέσα στην κρίση

 

  Covid-19 και πραγματικότητα. Πως κατά τη διάρκεια του όλοι ήρθαμε αντιμέτωποι με την παρακάτω εικόνα σε ό,τι αφορά τα ράφια Super Market που έμενα άδεια λίγο μετά που γέμιζαν με αντισηπτικά. Σύμφωνα με το ενημερωτικό site Flash, τα αντισηπτικά, τα υγρομάντηλα με αλκοόλη, φυσικά το οινόπνευμα αλλά και το ξύδι ξεπέρασαν τις πωλήσεις πέρα από κάθε προσδοκία. Άδειαζαν πριν ακόμη γεμίσουν με αποθέματα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops).

   Αυτό σίγουρα ήταν κάτι που ήταν αναμενόμενο, μιας και ήταν τα ¨πολεμοφόδια¨κατά του νεο-εμφανισθέντος ιού. Η καραντίνα όμως έφερε αύξηση των πωλήσεων και στα Sex Toys, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Όσους βρήκε η καραντίνα με το ταίρι τους, μάλλον πέρασαν καλύτερα!

   Για τα Super Markets, όλοι κατανοούμε πως αύξησαν τα έσοδά τους σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal www.in.gr και μιλώντας με αριθμούς, τα Super Markets αύξησαν τα έσοδά τους κατά 30,7% σε σχέση με πέρυσι κάνοντας τζίρο 1,36 δισ. €.

Φανταστείτε τους τζίρους που έκαναν όσοι διέθεταν ένα σύγχρονο και λειτουργικό E-shop

   Σύμφωνα με την Capital.gr το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη που θα μπορούσε (στην Ελλάδα). Οι καταναλωτές εξοικειώθηκαν με τις OnLine αγορές και ωρίμασαν πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενε κανείς. Οι πωλήσεις μέσω της πλατφόρμας skroutz.gr αυξήθηκαν κατά 41%. Μπορείτε και πάλι να φανταστείτε τι έγινε συνολικά στην αγορά της Ελλάδας. Για τι τζίρους μιλάμε. Μάλιστα για μία χώρα που δεν εμπιστευόταν εύκολα τις ηλεκτρονικές αγορές σε σχέση με τις παραδοσιακές αγορές στα φυσικά καταστήματα. Γίναμε σχεδόν οι περισσότεροι μάρτυρες περιστατικών που οι παραγγελίες δεν έφτασαν ποτέ λόγω φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιρειών ή ακόμη και των επιχειρήσεων που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις πολλές παραγγελίες.

Βρείτε μας στο Facebook και ακολουθήστε tips για το πως θα πετύχετε περισσότερες πωλήσεις στο νέο σας e-shop

Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη

Έχουμε τη λύση για την Επιχείρησή σας

Είστε έτοιμοι να χτίσετε μία πετυχημένη στρατηγική για το site σας; Επικοινωνήστε άμεσα με την Smart Marketing Progress και σχεδιάστε την! 

Επικοινωνήστε σήμερα με την SM_Progress - 2310.256.950
let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950