κατασκευή ιστοσελίδας
SM_Progress

SM_Progress

Κατασκευή e-shop.. ανάγκη η πολυτέλεια;

Η κατασκευή e-shop δεν είναι πολυτέλεια!

   Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα είναι η αλήθεια πως γνωρίσαμε τις “απολαύσεις” του διαδικτύου σε ότι αφορά την ψυχαγωγία (π.χ. Netflix) και τα Social Media (π.χ. Tik Tok, Facebook, Instagram κλπ) πολύ περισσότερο. Αυτό δε σημαίνει ότι δε γνωρίζαμε τις ωφέλειες σε ό,τι αφορά και τις πωλήσεις και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων. Απλά ήταν λίγο έξω από την κουλτούρα των Ελλήνων.

   Σήμερα όμως, σχεδόν όλοι έχουμε ανακαλύψει τη δύναμή του διαδικτύου και πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop για μία επιχείρηση. Πλέον δεν πρόκειται για πολυτέλεια (καθώς υπάρχουν οικονομικές τιμές), αλλά για επιτακτική ανάγκη καθώς οι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο εξοικειωμένοι σε σχέση με το παρελθόν.

Ποια όμως είναι τα οφέλη όσων αποκτήσουν e-shop ή εταιρικές ιστοσελίδες?

κατασκευή ιστοσελίδων

1. Ξεχάστε τα ωράρια

Η κύρια διαφορά μιας εταιρικής ιστοσελίδας ή ενός e-shop με το φυσικό κατάστημα (ή επιχείρηση) είναι πως μπορούν να παρέχουν όλες τις πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης του διαδικτύου χωρίς να χρειαστεί να είναι εκεί.. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται πλέον online.. όπως και ο ανταγωνισμός (μην το ξεχνάτε).

2. Χαμηλότερο κόστος

Το κόστος κατασκευής μια ιστοσελίδας είναι μακράν μικρότερο σε σχέση με αυτό για τη συντήρηση (και μόνο) ενός φυσικού καταστήματος.

3. Μεγαλύτερο κοινό – περισσότεροι πελάτες

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το κοινό σας, αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης καθημερινά. 5 άτομα, ίσως 100 άτομα την ημέρα. Οι αριθμοί αυτοί δεν υπάρχουν όταν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα. Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το κατάστημά μας μπορεί να φτάσει και τις 3.000 ή ακόμη και τις 100.000 επισκέψεις. Φαντάζεστε πόσοι από αυτούς τους επισκέπτες θα γίνουν πελάτες σας? Μάλλον το e-shop βγαίνει νικητής σε αυτή τη μονομαχία.

 

 

Βρείτε μας στο Facebook και ακολουθήστε tips για το πως θα πετύχετε περισσότερες πωλήσεις στο νέο σας e-shop

Ξεκινήστε την κατασκευή της δικής σας ηλεκτρονικής σελίδας

Με έκπτωση έως -50%

Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη

ή μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας:

Share this post

Share on facebook
Share on email
Here for you

Τ. 2310.256.950
Μ. 69800.59.101

About us

SM_Progress - THE. Digital Marketing for your Business

Where to find us

Thessaloniki Nikis 1
54 624