Προσφορά πακέτο Digital Marketing -40%

SM Progress has aproven track record of boosting performance
by combining custom Strategy with smart minds.

About Us

Focused on results driven by data

Το να δημιουργήσει κανείς διαφημιστικές εκστρατείες και να διαχειριστεί το διαφημιστικό budget, είναι εύκολo. Η εκτέλεση όμως επιτυχημένων εκστρατειών και η έξυπνη χρήση του διαφημιστικού budget είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Και λέγεται SM Progress Digital Marketing.

 
0 +
Years of experience
0 +
Projects
0 K
Budget €/month
Digital Business Strategy

Brand Strategy & Planning

Εξατομικευμένη Στρατηγική

Δημιουργούμε το κατάλληλο πλάνο της Επιχείρησής σας και τα αποτελέσματα θα έρθουν!

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Συνδυάζουμε την εμπειρία με την τεχνολογία, παρέχουμε καινοτόμες ιδέες βοηθούμε τους συνεργάτες μας να ξεκινήσουν ή να αναπτύξουν ταχύτερα, πιο παραγωγικές και κερδοφόρες διαφημιστικές εκστρατείες.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Για εμάς, το Digital Marketing δεν είναι απλώς μια τάση. Πρόκειται για μια ψηφιακή προσέγγιση η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες μας να μεταφέρουν στο κοινό τους και στους δικούς τους πελάτες τις αξίες, τη φιλοσοφία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Άμεσα Αποτελέσματα

Όλοι έχουν ιδέες. Εμείς, απλά, τις κάνουμε πράξη! Μαζί βάζουμε τους στόχους για την Επιχείρησή σας, με βάση τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Αξιοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για την επίτευξή των Στόχων σας. Εργαζόμαστε συνεχώς για την εύρεση νέων τρόπων βελτίωσης της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των διαφημιστικών εκστρατειών.

Trusted

Feedback from our clients

Στην SM Progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται...Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!
Συρεπίσιος Γ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Άψογοι συνεργάτες, πλήρης επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
POSEIDON DEV.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γκρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή. Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!
Μπρέντας Θ.
Γ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω

Έκπτωση - 50%

  Call Us

  (+30) 2310.256.950

  Email Us

  info@smprogress.com

  Office

  SM Progress
  Thessaloniki, GR