Πως να Δημιουργήσετε μία Social Media Στρατηγική από το μηδέν

Πως να Δημιουργήσετε μία Social Media Στρατηγική από το μηδέν

/
/

Social Media Στρατηγική από το μηδέν

Η απόσταση είναι ένας βασικός λόγος που οι άνθρωποι χάνονται μεταξύ τους. Όμως, λόγω των social media, τα τελευταία χρόνια, οι γεωγραφικές αποστάσεις έχουν εκμηδενιστεί. Κάθε μέρα, νέες ομάδες, forums και επιχειρήσεις εμφανίζονται στα social media και τελικά οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν πιο πολύ από ποτέ. Λόγω των social media πλέον έχει δημιουργηθεί μία νέα ανάγκη επικοινωνίας στις ζωές όλων μας την οποία μπορούμε να καλύψουμε άμεσα μόλις μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.  Τα social media, λοιπόν, αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας και κατ’επέκταση μέρος των δυνητικών σας πελατών. Εσείς γιατί να λείπετε από αυτά;   Στην SM_Progress αφήνουμε να μιλήσουν οι αριθμοί. Αν έχετε τρέξει στο παρελθόν διαφημίσεις στην Google, πολύ απλά σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας πληρώσετε για τις υπηρεσίες μας με.. το αποτέλεσμα και όχι με το μήνα. Θα φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχετε πετύχει εσείς ή η προηγούμενη διαφημιστική εταιρεία; Τότε μας πληρώνετε.    Σας εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα και πως η πρώτη θέση στη Google σας ανήκει. Είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος στον Ανταγωνισμό;    Δοκιμάστε τις Διαφημίσεις Google για τη δική σας επιχείρηση και δείτε τα αποτελέσματα από την επόμενη ημέρα. Πως νομίζετε ότι ψάχνει ένας πελάτης σας τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας; Σε ποια κατάταξη βγαίνει η ηλεκτρονική σας σελίδα ή το E-shop σας;    Χρησιμοποιώντας Διαφημίσεις Google σας υποσχόμαστε πως μπορούμε μαζί να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στις λέξεις κλειδιά που θα στοχεύσουμε για την Επιχείρησή σας. Με τις Διαφημίσεις Google μπορούμε να ξανα-φέρουμε τους πελάτες σας μέσα στην ηλεκτρονική σας σελίδα.

Never ever think of giving up. Winners never quit and quitters never win. Take all negative words out of your mental dictionary and focus on the solutions with utmost conviction and patience. The battle is never lost until you’ve abandon your vision.

SM Progress
5 Βήματα Social Media Marketing που είναι σημαντικά για την Επιχείρησή σας
  1. 1. Χρησιμοποιείτε δωρεάν μία πλατφόρμα για να πείτε την ιστορία σας

Τα social media αποτελούν ένα διαδικτυακό τόπο στον οποίο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι συνεδεμένο. Παρόλ’ αυτά, η σύνδεση των επαγγελματικών σελίδων με το κοινό δεν έρχεται τόσο εύκολα και γρήγορα. Οι χρήστες αναζητούν ένα έμπιστο brand για να ακολουθήσουν.

2. Αναβαθμίστε το Προφίλ σας με επίκαιρα μηνύματα

Μετά την επιλογή της social media πλατφόρμας για την επιχείρησή σας, το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με το δυνητικό κοινό σας τα κατάλληλα μηνύματα. Σκεφτείτε το προφίλ της επιχείρησής σας και ενημερώστε το με τις κατάλληλες φωτογραφίες (cover photo, profile picture, bio, website link). Αυτό θα δείξει επαγγελματισμό και θα βοηθήσει τους πελάτες να δουν μία σφαιρική εικόνα της εταιρίας σας.

3. Βρείτε τη φωνή του Brand σας

Ο κύριος στόχος των social media είναι η αλληλεπίδραση με τους χρήστες κάνοντάς τους μέρος των digital sales funnel. Όμως, για να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, πρέπει να τους τραβήξετε την προσοχή.

Πως;; Είναι πολύ απλό. Σταματήστε να τους βομβαρδίζεται μόνο με προσφορές. Κρατήστε την αποστολή της επιχείρησης σας στο μυαλό σας και σκεφτείτε πως θα ακουγόταν η επιχείρηση σας αν ήταν άνθρωπος.  Τι θα ήθελε να πει; Έχοντας αυτό ως οδηγό, δημιουργήστε το αντίστοιχο περιεχόμενο.

4. Συμπεριλάβετε στην Social Media Στρατηγική  σας και μία στρατηγική Δημοσιεύσεων

“Content is the king”, που σημαίνει πως το περιεχόμενο είναι το βασικό και κύριο μέρος στα social media. Επομένως, είναι εξίσου σημαντικό να γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός για πόσο συχνά θέλετε να ανεβάζετε posts, πότε πρέπει να ανεβάζετε και τι περιεχόμενο θα δημοσιεύετε.

5. Πειραματιστείτε και Αναλύστε

Καθώς ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο, δε θα ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό που το κοινό σας θέλει να βλέπει. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε ώστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που αρέσει στο κοινό σας και αλληλεπιδρά μαζί σας. Όμως, μη ξεχνάτε πως να μετράτε τα αποτελέσματα και να τα συγκρίνεται είναι σημαντικό για να καθορίσει το ύφος των μελλοντικών σας δημοσιεύσεων.

let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950