Εταιρεία Digital Marketing

Εταιρεία Digital Marketing – Αναπόσπαστο μέλος της ομάδας σας​

Εταιρεία Digital Marketing .. ένας εξωτερικός συνεργάτης που κάνει τη διαφορά για την Επιχείρησή σας! Οι αναβαθμίσεις του site, το SEO, το Blogging, η διαχείριση των social media, το email marketing, οι online αγορές, η υποστήριξη chat και άλλων digital καθηκόντων είναι ανέφικτη από μία επιχείρηση άλλου τομέα. Για το λόγο αυτό, έρχονται οι εξωτερικοί συνεργάτες. Μία εταιρεία digital marketing ή αλλιώς digital agency.

Όμως, γνωρίζετε τι ακριβώς είναι μία Digital Agency;

Μία εταιρεία Digital Marketing ή αλλιώς Digital Agency, προσφέρει υπηρεσίες σε διάφορους τομείς όπως είναι τα γραφιστικά, η αναβάθμιση του λογιστικού του site σας, online marketing και επικοινωνία. Μπορεί να εξειδικεύεται σε συγκεκριμένους τομείς του digital ή και να προσφέρει πλήρεις (ολοκληρωμένες) υπηρεσίες όπως η SM_Progress. Αναρωτιέστε ποιες υπηρεσίες ακριβώς μπορεί να σας παρέχει; Οι υπηρεσίες που μπορεί μία Digital Agency να σας προσφέρει μπορούν να περιλαμβάνουν (και δε περιορίζονται εκεί) τα εξής: Digital Marketing: περιλαμβάνει την δημιουργία και εξειδίκευση στις στρατηγικές digital marketing, social media marketing, pay-per-click (PPC). Διαφημιστικές καμπάνιες αναζήτησης, display, remarketing και δυναμικές, email marketing, content marketing, SEO, ανάλυση στατιστικών δεδομένων και πολλά άλλα. Web Design & Development: συμπεριλαμβάνει UX/UI σχεδιασμό, ανάπτυξη frontend και backend. Σχεδιασμό και ανάπτυξη e-επιχειρήν, website optimization, εξέλιξη του web performance, hosing και άλλα. Branding: συμπεριλαμβάνει τη στρατηγική για ένα brand, το μήνυμα του brand, την εικονική ταυτότητα του brand,. Οδηγίες για το στυλ, την τοποθέτηση στην αγορά και άλλα.

Γιατί να συνεργαστείτε με μία Digital Agency?

  • Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα.
  • Έχετε μία αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών δίπλα σας.
  • Έχετε ειδικούς και σύμβουλους web δίπλα σας.
  • Επωφελείστε από έναν μακροπρόσθεσμο συνεργάτη που κατανοεί την Επιχείρησή σας.
  • Αναπτύσσετε την επιχείρησή σας προσελκύοντας περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Λόγοι συνεργασίας

Οι λόγοι που χρειάζεται μία εταιρία να συνεργαστεί με μία Digital Agency ποικίλλουν. Μερικές συχνές περιπτώσεις είναι οι εξής:

  • Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προωθήσετε μόνοι σας την επιχείρησή σας.
  • Χρειάζεστε βοήθεια στο σχεδιασμό και στην αναβάθμιση των περίπλοκων online stores για την eCommerce επιχείρησή σας. Επιπλέον θέλετε επαγγελματίες marketers να οδηγήσουν το brand σας στην αναγνωρισιμότητα και να αυξηθούν οι πωλήσεις σας.
  • Θέλετε να προσλάβετε μία εξωτερική ομάδα από σχεδιαστές, marketers και υπεύθυνους στρατηγικής ενός brand που μπορούν να βοηθήσουν την τοποθέτηση της επιχείρησής σας με σωστό τρόπο.
  • Δεν είστε σίγουροι από που να ξεκινήσετε με το digital marketing και θα θέλατε να μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα θετικά που προσφέρει μία digital marketing στρατηγική. Από καμπάνιες, copy και σχεδιασμό μαζί με σύγχρονο επανασχεδιασμό του site σας, SEO και social media marketing.
  • Αποτελεί αποδοτική επένδυση και συμφέρει να συνεργαστείτε με μία εταιρία η οποία έχει στο δυναμικό της πολλούς επαγγελματίες του κλάδου.Αντί να προσλάβετε εσείς μεμονωμένα πολλούς ειδικούς.

Όμως, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, μία Digital Agency τοπική, εγχώρια ή εξωτερικού, εξαρτάται με τον τύπο της επιχείρησης, της βιομηχανίας και της ειδικότητας που δραστηριοποιείστε.

Η <a href=”https://smprogress.com/” style=”color:#ed4e31;”>SM_Progress</a> βρίσκεται στο χώρο του digital και αποτελεί μία αναπτυσσόμενη digital agency. Μπορείτε να βρείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην SM_Progress. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για τον Digital τομέα