Ηλεκτρονικές πωλήσεις με Στρατηγική

Ο απόλυτος οδηγός για Ηλεκτρονικές Πωλήσεις το 2021 σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον με συνεχείς αλλαγές.

       Αποχαιρετήσαμε μία χρονιά η οποία επηρέασε το ηλεκτρονικό περιβάλλον και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις όσο καμία άλλη. Με την έναρξη της πανδημίας όλοι μας στραφήκαμε στο διαδίκτυο. Μεταφέραμε τις ζωές μας στον υπολογιστή, στο κινητό ή/και στο τάμπλετ μας. Η πανδημία επηρέασε τον επιχειρηματικό κόσμο και έδωσε το έναυσμα στους digital διαφημιστές να αναπτύξουν νέες στρατηγικές Digital Marketing που ήρθαν και θα μείνουν το 2021.   Το 2020 οι επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους σε ηλεκτρονικές βιτρίνες, να μεταφέρουν τις υπηρεσίες τους online και οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν να δουλεύουν εξ’αποστάσεως. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ξεκίνησαν να επενδύουν στην digital εμφανισή τους.   Ποιο είναι, λοιπόν, το κλειδί για να βρίσκεστε και εσείς στις τάσεις το 2021; Χρειάζεται περισσότερη αλληλεπίδραση και δημιουργία μεγαλύτερης κίνησης online. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθούν οι πωλήσεις και τα έσοδα μιας επιχείρησης.

Ας δούμε ποιες είναι οι 4 προτεινόμενες στρατηγικές που θα μπορούσε κάποιος να ακολουθήσει το 2021: Αυξήστε τη χρήση των Social Media για αλληλεπίδραση Σύμφωνα με τα παγκόσμια marketing charts, από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, οι άνθρωποι ξεκίνησαν να περνούν πολλές περισσότερες ώρες στα social media. Για αυτόν τον λόγο, όσοι επένδυσαν στο social media marketing είδαν αύξηση στους πελάτες τους και αυτό, προβλέπεται να συνεχιστεί και το 2021.

Μη ξεχνάτε το Marketing Content
Δώστε στους ακόλουθους σας, λόγους να ξεκινήσουν συζήτηση μαζί σας. Κάντε τους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Τα social media σας δίνουν τον τρόπο να διατηρήσετε τους επισκέπτες σας και να τους προσφέρετε αξία αυξάνοντας έτσι την αλληλεπίδασή τους μαζί σας. Έτσι, θα μαθαίνουν περισσότερα για την επιχείρησή σας και το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Χρήση Βίντεο
Σύμφωνα με τις ετήσιες αναφορές του Cisco (2018-2023), προβλέψεις δείχνουν πως τα βίντεο θα αποτελούν τον λόγο για το 82% όλης της κίνησης στο διαδίκτυο, δεν ακούγεται σαν χρυσός για έναν διαφημιζόμενο; Το HubSpot ανέφερε πως το 54% των καταναλωτών προτιμούν να βλέπουν βίντεο από τις επιχειρήσεις.


Στόχευση στους χρήστες κινητών συσκευών
Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν το μέσο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν περισσότερο στην καθημερινότητά τους για την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο. Το mobile marketing, λοιπόν, αποδίδει μοναδικά αποτελέσματα. Το 2021 φροντίστε για την προσαρμογή του περιεχομένου σας και των ιστοσελίδων σας και για κινητές συσκευές.

Επικοινωνήστε σήμερα με την SM_Progress - 2310.256.950

let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950