Αύξηση-πωλήσεων-e-shop

Δημιουργούμε e-shop & σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη

Με επιτυχημένες συνεργασίες σε Ελλάδα και Γερμανία, η εταιρεία μας έχει ως στόχο την ικανοποίηση των Συνεργατών (πελατών) μας σε επίπεδο σχεδιασμού, υποστήριξης και αποτελεσματικότητας του e-shop σε πωλήσεις. Για το σχεδιασμό ενός e-shop χρειάζονται πολλές και σύνθετες εργασίες από μία ομάδα και η SM_Progress, είναι υπερήφανη για την ομάδα της και τα αποτελέσματα που φέρνουμε. Ωστόσο, εσείς γνωριζετε τι ακριβώς χρειάζεται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού e-shop; Δείτε αναλυτικά τον οδηγό που έχουμε φτιάξει για εσάς.

Δίνουμε έμφαση στο UE & UI

Κατασκευάζουμε το δικό σας e-shop, βήμα-βήμα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πρακτικές του web design και δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία για τους Πελάτες σας!

  • Η εμπειρία των Πελατών σας με την e-shop σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή. Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: ένα σύγχρονο, λειτουργικό και γρήγορο e-shop, όπου θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια οι χρήστες να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Αξιολογούμε ΔΩΡΕΑΝ την Επιχείρησή σας και τον ανταγωνισμό σας και δημιουργούμε για 'σας μια εξατομικευμένη Στρατηγική.

Εύκολο Διαχειριστικό

  • Απλό διαχειριστικό (dashboard) που θα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας, αλλά και τη διαχείριση των προϊόντων. Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως:
    - WooCommerce
    - Wix
    - Shopify

Υπηρεσίες Hosting

Εμπιστευτείτε την φιλοξενία της ιστοσελίδα σας στους υπερσύγχρονους server της Siteground. Η φιλοξενία γίνεται σε υπερσύγχονους Cloud servers και ικανοποιούμε τις ανάγκες τησ δικής σας Επιχείρησης.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Ωστόσο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας δημιουργηθεί.

Το κόστος για την κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας κυμαίνεται από τα 500€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 8.000€ ανάλογα τον βαθμό των λειτουργιών που θέλετε να ενσωματώσετε. Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσετε και το κόστος της ετήσιας φιλοξενίας – Hosting (80€-300€/χρόνο).

Αυτή τη στιγμή το WordPress αποτελεί τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων (πάνω από 49% παγκοσμίως). Η δημιουργία ιστοσελίδων σε WordPress θα σας εξασφαλίσει μια γρήγορη,εύκολη και οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας, η οποία θα είναι συμβατή με κάθε online διαφημιστική πλατφόρμα (Facebook, Instagram, Google. Tik Tok)

 

Οι διαφορές στις τιμές προκύπτουν ανάλογα με την πλατφόρμα που θα επιλέξετε για την κατασκευή της επαγγελματικής σας σελίδας αλλά και τις λειτουργίες που ενσωματώνονται στη σελίδα. Σε έτοιμες πλατφόρμες όπως είναι το Wix, η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας απαιτεί λιγότερες εργατοώρες μιας και οι διαδικασίες είναι πιο τυποποιημένες. Από την άλλη σε ένα CMS (WordPress) η διαδικασία είναι πιο εξειδικευμένη και συνεπώς απαιτεί περισσότερες εργατοώρες.

Έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ιστοσελίδες για λογαριασμό των συνεργατών μας. Για να τις δείτε απλά πατήστε εδώ ή ανατρέξτε στο Portfolio.

Είπαν για 'μας..

Testimonials

Ειρήνη Καπνιάρη

Δερματολόγος, CEO, Clear Skin

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

Μπρέντας Θεόδωρος

Γεν. Χειρουργός

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή.
Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Γιώργος Συρεπίσιος

Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς

Στην smart marketing progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται…Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!

Eirini Karamitrousi

CEO, METROPOL Salon

Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε άψογα για την προώθηση της επιχείρησή μου.
Μου προτείνουν λύσεις και νέες ιδέες όπως και την δημιουργία του νέου μας site.
Η καλύτερη επιλογή!

Poseidon Development

Κατασκευαστική Εταιρεία

Άψογη συνεργάτες, πλήρεις επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Σταύρος Μουρατίδης

CEO, e-casa.gr

Άψογοι σε όλους τους τομείς . Επαγγελματίες , με γρήγορες απαντήσεις και το σημαντικότερο όλων, εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

Contact

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση για την Επιχείρησή σας.

E-mail: info@smprogress.com


Τ. 2310.256.950

Λ. Νίκης 1 | Θεσσαλονίκη