Κατασκευή e-shop.. ανάγκη η πολυτέλεια;

Κατασκευή e-shop.. ανάγκη η πολυτέλεια;

/
/

Η κατασκευή E-shop δεν είναι πολυτέλεια!

   Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα είναι η αλήθεια πως γνωρίσαμε τις “απολαύσεις” του διαδικτύου σε ότι αφορά την ψυχαγωγία (π.χ. Netflix) και τα Social Media (π.χ. Tik Tok, Facebook, Instagram κλπ) πολύ περισσότερο. Αυτό δε σημαίνει ότι δε γνωρίζαμε τις ωφέλειες σε ό,τι αφορά και τις πωλήσεις και την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων. Απλά ήταν λίγο έξω από την κουλτούρα των Ελλήνων.

   Σήμερα όμως, σχεδόν όλοι έχουμε ανακαλύψει τη δύναμή του διαδικτύου και πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop για μία επιχείρηση. Πλέον δεν πρόκειται για πολυτέλεια (καθώς υπάρχουν οικονομικές τιμές), αλλά για επιτακτική ανάγκη καθώς οι χρήστες του διαδικτύου είναι πιο εξοικειωμένοι σε σχέση με το παρελθόν.

Η κατασκευή E-shop δεν είναι πολυτέλεια!

1. Ξεχάστε τα ωράρια

Η κύρια διαφορά μιας εταιρικής ιστοσελίδας ή ενός e-shop με το φυσικό κατάστημα (ή επιχείρηση) είναι πως μπορούν να παρέχουν όλες τις πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης του διαδικτύου χωρίς να χρειαστεί να είναι εκεί.. Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται πλέον online.. όπως και ο ανταγωνισμός (μην το ξεχνάτε).

2. Χαμηλότερο κόστος

Το κόστος κατασκευής μια ιστοσελίδας είναι μακράν μικρότερο σε σχέση με αυτό για τη συντήρηση (και μόνο) ενός φυσικού καταστήματος.

3. Μεγαλύτερο κοινό – περισσότεροι πελάτες

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το κοινό σας, αν έχετε ένα φυσικό κατάστημα σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης καθημερινά. 5 άτομα, ίσως 100 άτομα την ημέρα. Οι αριθμοί αυτοί δεν υπάρχουν όταν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα. Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το κατάστημά μας μπορεί να φτάσει και τις 3.000 ή ακόμη και τις 100.000 επισκέψεις. Φαντάζεστε πόσοι από αυτούς τους επισκέπτες θα γίνουν πελάτες σας? Μάλλον το e-shop βγαίνει νικητής σε αυτή τη μονομαχία.

 

Βρείτε μας στο Facebook και ακολουθήστε tips για το πως θα πετύχετε περισσότερες πωλήσεις στο νέο σας e-shop

Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη

Έχουμε τη λύση για την Επιχείρησή σας

Είστε έτοιμοι να χτίσετε μία πετυχημένη στρατηγική για το site σας; Επικοινωνήστε άμεσα με την Smart Marketing Progress και σχεδιάστε την! 

Επικοινωνήστε σήμερα με την SM_Progress - 2310.256.950

let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950