Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με Google Ads

Αποκτήστε περισσότερους πελάτες με Google Ads

/
/

Πρόκειται για την καλύτερη (κατά την άποψή μας) υπηρεσία της Google

   Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να κατακτήστε μία εκ των 4 πρώτων θέσεων στα αποτελέσματα αναζητήσεων των πιθανών πελατών σας!

   Εμείς στην SM_Progress σας εγγυόμαστε την 1η θέση. Είναι η θέση που θα σας φέρει περισσότερους πελάτες και αυτή που θα απογειώσει το εισόδημά σας. 

   Πρώτη στις μηχανές αναζήτησης έρχεται η διαφήμιση που έχει καλή βαθμολογία ποιότητας και και φυσικά budget που επαρκεί. Οπότε δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων το να έρθουμε πρώτοι στη Google.

   Μαζί θα αποφασίσουμε για τις λέξεις κλειδιά που θα στοχεύσουμε (keywords) και θα αποφασίσουμε για τους διαφημιστικούς στόχους που θα βάλετε για την επιχείρησή σας.

   Οι διαφημίσεις που θα δημιουργήσουμε για ‘σας έχουν να κάνουν με τις λέξεις που μαζί θα επιλέξουμε. Θα εμφανίζονται λοιπόν ανάλογα με το τι αναζητούν οι χρήστες – καταναλωτές στη μηχανή αναζήτησης.

   Κάθε φορά που ο χρήστης – καταναλωτής κάνει click σε μια διαφήμισή σας, θα πληρώνετε το ποσό που θα έχουμε προ-καθορίσει στη Google, ανάλογα με το στόχο που θα έχουμε βάλει. Στη συνέχεια ο χρήστης θα οδηγηθεί στην ηλεκτρονική σας σελίδα με σκοπό αναγνωρισιμότητα ή την πώληση.

   Δεν τελειώνουμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε να μελετούμε το χρήστη – καταναλωτή. πως συμπεριφέρεται μέσα στην ηλεκτρονική σας σελίδα και στη συνέχεια παραμετροποιούμε τις διαφημίσεις μας με σκοπό να επαναστοχεύσουμε τους ίδιους χρήστες και να τους ξαναφέρουμε μέσα στην ηλεκτρονική σας σελίδα αν τελικά δεν αγο΄ρασε με την πρώτη επίσκεψη.

Ποιο budget είναι το σωστό για να ξεκινήσετε;

   Αυτό εξαρτάται από Επιχείρηση σε Επιχείρηση και κυρίως έχει να κάνει από τους Στόχους που έχετε θέσει.

   Επίσης εξαρτάται από το σύνολο των προϊόντων – υπηρεσιών που θέλετε να διαφημίσετε, άρα θα χρειαστείτε και το αντίστοιχο διαφημιστικό budget.

   Κάνουμε μια έρευνα (δωρεάν) για εσάς πριν ξεκινήσουμε και σας δίνουμε ένα μέτρο σχετικά με το στόχο αλλά και το διαφημιστικό προϋπολογισμό που θα καταναλώσουμε. Άρα δεν έχετε να φοβόσατε τίποτα. Οι διαφημίσεις Google Ads είναι απλά μαθηματικά.

   Αφού αρχίσουν να έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Πλησιάζουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Βλέπουμε ποιες είναι οι κατάλληλες λέξεις κλειδιά για την Επιχείρησή σας και ποιες διαφημίσεις αποδίδουν καλύτερα. Πλέον είμαστε σίγουροι για το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών σε πελάτες. Τόσο απλά.

Επικοινωνήστε σήμερα με την SM_Progress - 2310.256.950

let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950