Διαφημίσεις Google Ads

Δώστε στην Επιχείρησή σας την 1η θέση στη Google με την SM_Progress και κρατήστε χαμηλά το κόστος διαφήμισης. Δημιουργούμε την καλύτερη διαφήμιση Google τιμές – προσφορά. Δείτε νέους πελάτες στο κατάστημά σας. Δείτε τα κέρδη σας να αυξάνουν. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία να αναδείξετε την Επιχείρησή σας.

Γιατί χρειάζεστε διαφήμιση στη Google;

Μάθετε το Κόστος διαφήμισης.

Οι διαφημίσεις Google Ads είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video ή και απλού κειμένου.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Google, είναι το γεγονός ότι ο χρήστης τον οποίο θα προσελκύσετε με τη διαφήμιση σας, θα έχει έρθει σε εσάς σχεδόν μόνος του.
Θέλω Προσφορά

Google Ads στην SM_Progress και χαμηλό κόστος διαφήμισης

   Διαφήμιση Google για την καλύτερη προβολή της Επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος διαφήμισης. Η Google αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζητήσεων παγκοσμίως με πάνω από 3,5  δισεκατομμύρια μοναδικές αναζητήσεις την ημέρα. Αυτό σημαίνει πάνω από 40.000 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο.  

   Η προώθηση και διαφήμιση με Google AdWords, δεδομένου του τεράστιου αυτού όγκου καθημερινών αναζητήσεων, αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους – αν όχι ο βασικότερος –  για την προώθηση μίας επιχείρησης στο Ίντερνετ.

   Μάθετε ποιο είναι το κόστος διαφήμισης για τη δική σας επιχείρηση. Ποιες είναι οι λέξεις που θα φέρουν την επιχείρησή σας στην 1η θέση της Google και θα κρατήσουν χαμηλό το κόστος διαφήμισης; Από τιμές όμως; Πόσο θα σας κοστίσει; Διαφήμιση Google τιμές προσφορά για κάθε λέξη και στοχεύουμε πάντα την 1η θέση.

Χαμηλό κόστος Διαφήμισης - Διαφήμιση Google τιμές προσφορά

   Το πιο σημαντικό βήμα για μία καμπάνια στη Google είναι η εύρεση των κατάλληλων Keywords, δηλαδή, των λέξεων αλλά και φράσεων, που είναι σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Είναι οι λέξεις που είναι πιθανότερο να χρησιμοποιούν οι χρήστες, όταν αναζητούν στο διαδίκτυο προϊόντα ή υπηρεσίες. Ο σωστός προσδιορισμός των κατάλληλων Keywords, θα αποτελέσει στην τη στοχευμένη προσέγγιση των πελατών.

 

   Καταγράφουμε κάθε τακτική των ανταγωνιστών σας. Με το βήμα αυτό θα καταφέρουμε να σας αναδείξουμε ηγέτη στον κλάδο σας. Ή ακόμη καλύτερα η #1 θέση στη Google θα είναι σύντομα δική σας. Διαφήμιση Google τιμές – προσφορά για κάθε λέξη.

   Αναλαμβάνουμε την εξατομικευμένη σύνταξη και επιμέλεια των διαφημιστικών κειμένων, τα οποία και εμφανίζονται στις Google Ads Διαφημιστικές σας Καμπάνιες. Συντάσσουμε τα κείμενα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα των διαφημίσεών σας.

   Αποστολή μηνιαίας αναφοράς, όπου παραθέτουμε τα πραγματικά νούμερα που έχουν προκύψει από τις διαφημιστικές καμπάνιες της επιχείρησής σας και το διαφημιστικό budget που διαθέσατε.  Ποια κατάταξη είχαν οι διαφημίσεις σας, στα Ranking στη Google.

Ξεκινήστε τη διαφήμιση της Επιχείρησής σας στη Google

Με τις Διαφημίσεις Google Ads μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες.

Πολλές φορές πελάτες μας έκαναν απόσβεση στην επένδυση τους μέσα σε λίγες μόλις μέρες!​

   Οι διαφημίσεις Google Adwords είναι μια από τις πιο τίμιες μορφές διαφήμισης μιας και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει.

Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

   Αναρριχηθείτε στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google με διαφημιστικές καμπάνιες που αναλαμβάνουμε για εσάς και προτείνουμε.

Βγείτε #1 στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Θέλετε Νέους Πελάτες για την Επιχείρησή σας;

Δωρεάν Αξιολόγηση Google Ads για την Επιχείρησή σας

Here for you

Τ. 2310.256.950
Μ. 69800.59.101

About us

SM_Progress - THE. Digital Marketing for your Business

Where to find us

Thessaloniki Nikis 1
54 624