Ποιοι είμαστε

Η SM_Progress με έδρα της στη Θεσσαλονίκη είναι ένα δυναμικό και φρέσκο Digital Marketing Agency με εξειδίκευση στο Ιατρικό Marketing. Η εξειδίκευση αυτή μας καθιστά τον καλύτερο σύμβουλο της καριέρας σας. Σας προσφέρουμε Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξατομικευμένη Στρατηγική επικοινωνία σε επαγγελματίες της Υγείας.

Στην SM_Progress θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα ανάπτυξης και επικοινωνία. Εκτός από την εξειδίκευσή μας στο χώρο της Υγείας, διαθέτουμε νέες ιδέες για την σωστή διαχείριση όλων των καναλιών επικοινωνίας που έχετε στη διάθεσή σας. Το Ιατρικό Marketing αποτελεί επένδυση που βασίζεται στη λεπτομερή Στρατηγική που "χτίζουμε" μαζί σας.

#hEALTH MARKETING

Ιατρικό
Marketing

#services

Εμπειρία
Εξειδίκευση

Υπηρεσίες Ιατρικού Marketing

1

Με την ιστοσελίδα, ο Πάροχος Υγείας είναι προσβάσιμος στο κοινό του και έχει τη δυνατότητα να δώσει πληροφορίες σχετικά με ειδικότητά του και τις υπηρεσίες.

2

Τα Social Media αποτελούν ίσως το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης. Έτσι το Ιατρικό marketing επεκτείνεται και στα ψηφιακά μέσα εκμεταλλευόμενο τη δυναμική τους. Άλλωστε το κοινό βρίσκεται στα Social Media. Κάντε αισθητή την παρουσία σας.

3
Content Creation

Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι απαραίτητο σε μια στρατηγική marketing επειδή ενισχύει τις Ιατρικές σας υπηρεσίες και το όνομα του Ιατρείου σας.

4

Με τις διαφημίσεις στη Google το κοινό σας βρίσκει άμεσα και αποτελεσματικά. Αν για παράδειγμα έχετε το ιδιωτικό σας ιατρείο στη Θεσ/νίκη και στην ιστοσελίδα σας υπάρχουν σαφείς οδηγίες επικοινωνίας, οι ασθενείς που μένουν στη Θεσ/νίκη και αναζητούν την ειδικότητά σας, θα σας βρουν εύκολα και γρήγορα.

#health marketing

Ευαισθησία
Κατανόηση

οι συνεργατεσ μασ

Είπαν για 'μας..

Testimonials
Μπρέντας Θεόδωρος Γεν. Χειρουργός (Εμφύτευση Μαλλιών)
Καπνιάρη Ειρήνη Δερματολόγος

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή. Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


  Copyright © - 2021 SM_Progress.
  All rights reserved.

  VISIT US

  Λ. Νίκης 1
  Θεσσαλονίκη
  Τ. 2310. 256. 950