Ιατρικό Marketing

Εμπειρία | Εξειδίκευση στο Health Marketing

Η εξειδίκευση στο Ιατρικό Marketing, μας καθιστά τον καλύτερο σύμβουλο της καριέρας σας. Προσφέρουμε Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξατομικευμένη Στρατηγική επικοινωνία σε επαγγελματίες της Υγείας.

Επενδύστε στην καριέρα σας με το Ιατρικό Marketing

Στην SM_Progress θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα ανάπτυξης και επικοινωνίας. Εκτός από την εξειδίκευσή μας στο χώρο της Υγείας, διαθέτουμε νέες ιδέες για την σωστή διαχείριση όλων των καναλιών επικοινωνίας που έχετε στη διάθεσή σας. Το Ιατρικό Marketing αποτελεί επένδυση που βασίζεται στη λεπτομερή Στρατηγική που "χτίζουμε" μαζί σας.

Τι σας προσφέρει το Health Marketing:

  • Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Με την ιστοσελίδα, ο Πάροχος Υγείας είναι προσβάσιμος στο κοινό του και έχει τη δυνατότητα να δώσει πληροφορίες σχετικά με ειδικότητά του και τις υπηρεσίες.
  • Διαχείριση Social Media Τα Social Media αποτελούν ίσως το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης. Έτσι το Ιατρικό marketing επεκτείνεται και στα ψηφιακά μέσα εκμεταλλευόμενο τη δυναμική τους. Άλλωστε το κοινό βρίσκεται στα Social Media. Κάντε αισθητή την παρουσία σας.
  • 3 Content Creation Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι απαραίτητο σε μια στρατηγική marketing επειδή ενισχύει τις Ιατρικές σας υπηρεσίες και το όνομα του Ιατρείου σας.
  • Google Ads Με τις διαφημίσεις στη Google το κοινό σας βρίσκει άμεσα και αποτελεσματικά. Αν για παράδειγμα έχετε το ιδιωτικό σας ιατρείο στη Θεσ/νίκη και στην ιστοσελίδα σας υπάρχουν σαφείς οδηγίες επικοινωνίας, οι ασθενείς που μένουν στη Θεσ/νίκη και αναζητούν την ειδικότητά σας, θα σας βρουν εύκολα και γρήγορα.

Με ευαισθησία και κατανόηση για τον ασθενή.

Σεβόμενοι τις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

health Marketing

Είπαν για 'μας..

Testimonials

Ειρήνη Καπνιάρη

Δερματολόγος, CEO, Clear Skin

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

Μπρέντας Θεόδωρος

Γεν. Χειρουργός

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή.
Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Γιώργος Συρεπίσιος

Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς

Στην smart marketing progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται…Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!

Eirini Karamitrousi

CEO, METROPOL Salon

Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε άψογα για την προώθηση της επιχείρησή μου.
Μου προτείνουν λύσεις και νέες ιδέες όπως και την δημιουργία του νέου μας site.
Η καλύτερη επιλογή!

Poseidon Development

Κατασκευαστική Εταιρεία

Άψογη συνεργάτες, πλήρεις επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Σταύρος Μουρατίδης

CEO, e-casa.gr

Άψογοι σε όλους τους τομείς . Επαγγελματίες , με γρήγορες απαντήσεις και το σημαντικότερο όλων, εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

Contact

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση για το Ιατρείο σας.

E-mail: info@smprogress.com


Τ. 2310.256.950

Λ. Νίκης 1 | Θεσσαλονίκη

-50% Health Marketing