Στην καρδιά της εταιρείας μας βρίσκεται η καλύτερη δημιουργική ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να δουν την Επιχείρησή σας, να πρωτοπορεί στον κλάδο της και να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο. Η ομάδα της SM Progress αποτελεί επέκταση της δικής σας Επιχείρησης και σας προσφέρει μια μοναδική εξατομικευμένη εμπειρία για. Είμαστε δημιουργικοί και πρόθυμοι να δημιουργήσουμε στρατηγικές που αλλάζουν.. τα πάντα στην Επιχείρησή σας!

Στέλλα Γουλούτη Digital Marketing Director

Google Ads Expert Facebook Ads Expert

Στέλλα Γουλούτη

Digital Marketing Director
Η Στέλλα είναι έμπειρη Digital Marketer και ειδικεύεται στη δημιουργία επιτυχημένων Digital Στρατηγικών. Ειδικότητά της να αναλύει σε όλα τα ψηφιακά κανάλια τον ανταγωνισμό και να αναπτύσσει ευφάνταστες και εφαρμόσιμες λύσεις. Ο κύριος στόχος της είναι να διασφαλίσει ότι η Στρατηγική που αναπτύσσει για τον πελάτη είναι άρτια εναρμονισμένη με τους στόχους του και εκτελείται με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να τους κατακτήσει αλλά και να τους υπερβεί. Πριν γίνει μέλος της ομάδας SM Progress, η Στέλλα ήταν η Chief Marketing Officer στη Βοστόνη των Η.Π.Α.. Έχει αποδοιτήσει από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με άριστα και είναι κάτοχος MA in Digital Marketing του City College, University of Sheffield, με εξειδίκευση Advertising & PR.
Μένια Χατζηαράπη Copywriter

Beats the competition

Μένια Χατζηαράπη

Copywriter
Η Μένια είναι απόφοιτη της Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι αυτή που κρύβεται πίσω κάτι καινοτόμο και έξυπνο στις αναρτήσεις για να..διαλύσει τον ανταγωνισμό η καμπάνια μας! Ξέρει πολύ καλά που πρέπει να ψάξει και που ακριβώς κινούνται τα trends στα social media.
Γιώργος Παπαδόπουλος Senior PPC Executive

Google Ads Expert Facebook Ads Expert

Γιώργος Παπαδόπουλος

Senior PPC Executive
Ο Γιώργος είναι ένας έμπειρος Marketer με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας πάνω στη στρατηγική αλλά και την εφαρμογή αποτελεσματικού Digital Marketing, όπως βελτιστοποίηση SEO, βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής , διαφημίσεις Google Ads με πληρωμή ανά κλικ (PPC), διαφήμιση προβολής, διαφήμιση σε κοινωνικά δίκτυα. Εξειδικεύεται στη δημιουργία επιτυχημένων ψηφιακών στρατηγικών μέσω ενός συνδυασμού τεχνικών και στρατηγικής, καθώς και γνώσης πάνω στην αγορά και τον ανταγωνισμό. Βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα analytics για να παίρνει αποφάσεις και να πετύχει τη βελτιστοποίηση μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Η Γιώργος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος Bachelor of Science στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική.