Στρατηγική Μάρκετινγκ στην… Ιστοσελίδα σας!

Στρατηγική Μάρκετινγκ στην… Ιστοσελίδα σας!

/
/

Στρατηγική Μάρκετινγκ στην…Ιστοσελίδα σας!

   Μία στρατηγική μάρκετινγκ βοηθά να προσελκύσετε πιστοποιημένα περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας κατά τα βήματα ολοκλήρωσης μιας μετατροπής (πχ. αγοράς). Με αυτόν τον τρόπο όσο προχωράνε τα βήματα ολοκλήρωσης την αγοράς θα διαπιστώσετε ότι θα εγκαταλείπουν όλο και λιγότεροι πελάτες. Η δημιουργία μιας καλής ιστοσελίδας δεν πιστοποιεί την υψηλή μηνιαία επισκεψιμότητα. Έρευνες δείχνουν πως το 90% του περιεχομένου της ιστοσελίδας δε φέρνει οργανική κίνηση σε αυτήν! 

Τι είναι η στρατηγική μάρκετινγκ για μία ιστοσελίδα;

Στρατηγική Μάρκετινγκ σε μία ιστοσελίδα μπορεί να ορισθεί ένα πλάνο διαδοχικών ενεργειών που βασίζεται σε εξωτερικά κανάλια, όπως είναι οι μηχανές αναζήτησης, τα social media με σκοπό να οδηγήσουν τους πιθανούς επισκέπτες σας στην ιστοσελίδα σας κάνοντας κάποιου είδους μετατροπή, όπως για παράδειγμα είναι η αγορά. Ο βασικός στόχος κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ που αφορά ιστοσελίδες είναι η προσέλκυση του ιδανικού κοινού και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand.  Κάθε στρατηγική ιστοσελίδας πρέπει να ξεκινά θέτοντας στόχους, πως; Καθορισμός σκοπού/στόχου Ο σκοπός/στόχος του site σας μπορεί να είναι ένας από τους εξής: η αναγνωρισιμότητα του brand, πωλήσεις, αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών κτλ. Γνωρίζοντας τον σκοπό θα σας βοηθήσει να θέσετε ευκολότερα στόχους μάρκετιγνκ που θα ταιριάζουν με την στρατηγική της ιστοσελίδας σας. Ανάλυση & Έρευνα ανταγωνιστών Θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους για την ιστοσελίδα σας, προσέξτε τι κάνει ο ανταγωνισμός σας. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία που σας βοηθούν να αναλύσετε τις τεχνικές τους όπως είναι το  SimilarWeb και το SEMRush. Καθορισμός των KPIs Τα KPIs (ή αλλιώς Key Performance Indicators) είναι μετρήσιμες αξίες που δείχνουν την εξέλιξη της επιχείρησής σας αναφορικά με ένα ήδη καθορισμένο στόχο. Επιπλέον, τοποθετήστε στην αγορά την ιστοσελίδα σας μέσω των εξής καναλιών: SEO PPC Native Ads Email Marketing Content Marketing  B2B LinkedIn Ads B2C Facebook & Instagram Ads Google My Business Influencer Marketing  Guest posting 

Έχουμε τη λύση για την Επιχείρησή σας

Είστε έτοιμοι να χτίσετε μία πετυχημένη στρατηγική για το site σας; Επικοινωνήστε άμεσα με την Smart Marketing Progress και σχεδιάστε την! 

Επικοινωνήστε σήμερα με την SM_Progress - 2310.256.950

let's talk

about your next project .

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950