Κατασκευή website προσφορά -40% στις 20 Ιουνίου

Στις 20 Ιουνίου Super προσφορά-40%  στη δημιουργία website

Κατασκευή website προσφορά από την Smart Marketing Progress στις 20 Ιουνίου. Η προσφορά ισχύει από τις 20 Ιουνίου 2021 και μέχρι την αγορά των 5 προσφερόμενων πακέτων για τη δημιουργία website.

Στην Smart Marketing Progress αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες μιας σύγχρονης Επιχείρησης, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν μετά την πανδημία που όλοι βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε, προσφέρουμε το βασικό εργαλείο προβολής σας. Για πληροφορίες, καλέστε στο 2310.256.950.

Ποια είναι η αρχική τιμή?

Δημιουργία website από website διαφέρει. Στην περίπτωση της αναφερόμενης προσφοράς -40% η αρχική τιμή είναι στα 2.000€ χωρίς το ΦΠΑ να συμπεριλαμβάνεται. Αναφερόμαστε στην κατασκευή website με την πλατφόρμα wordpress και τη χρήση custom κώδικα, όπου αυτό χρειαστεί.

Γιατί χρειάζεται η Επιχείρησή σας webiste?

- 24h online προβολή Το website σας είναι η όμορφη "βιτρίνα" της Επιχείρησής σας. Ο άμεσος ψηφιακός σας συνεργάτης – αντιπρόσωπος που θα δουλεύει για σας 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν είναι τέλειο?

- Σύγχρονη Επιχείρηση Ο μέσος όρος παραμονής στο διαδίκτυο για όλες τις ηλικίες το 2019 ήταν στα 292 λεπτά. Αλήθεια εσείς πόσο "σερφάρετε" καθημερινά? Το έχετε υπολογίσει?

- Ήδη κάποια ψάχνουν την Επιχείρησή σας Οι καταναλωτές ήδη ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοιες με της δικής σας Επιχείρησης. Τι γίνεται λοιπόν αν δε σας βρούν? Σημειώστε ακόμη πως το 50% των ανθρώπων πλέον πριν επισκεφτεί ένα κατάστημα ή μια επιχείρηση πρώτα την αναζητά στο διαδίκτυο (Google).

- Προσφέρει γρήγορη πρόσβαση και απαντήσεις Μπαίνοντας οι καταναλωτές στο website της Επιχείρησής σας έχουν απάντηση σε 3 βασικά ερωτήματα.

- Ποιοι είστε?

- Τι προσφέρετε στους καταναλωτές σας?

- Με ποιους τρόπους μπορούν να επικοινωνήσουν?

- Ανταγωνισμός Για κάντε από μόνοι σας μια έρευνα σχετικά με τους ανταγωνιστές σας! Έχουν προχωρήσει σε δημιουργία website? Αν ναι, δε νομίζεται πως είναι ένα από τα πιο δυνατά κριτήρια στο να προχωρήσετε στην κατασκευή website?

- No website, no party Δυστυχώς χωρίς τη δημιουργία website (επαγγελματικής ιστοσελίδας) δεν μπορείτε να έχετε και αποτελεσματικό Digital Marketing. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία προωθητικών ενεργειών είναι μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Ανεξάρτητα με το που μπορεί να σας αναζητήσει, στόχος πρέπει να είναι να καταλήξουν οι καταναλωτές στο δικός σας website.

Μπορείτε να κάνετε προ-κράτηση της θέσης

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και σύντομα ένας digital expert της Smart Marketing Progress θα σας καλέσει για επιβεβαίωση και για να σας καθοδηγήσει βήμα - βήμα.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSITE ΠΡΟΣΦΟΡΑ-40%


  Copyright © - 2021 SM_Progress.
  All rights reserved.

  VISIT US

  Λ. Νίκης 1
  Θεσσαλονίκη
  Τ. 2310. 256. 950