Social-Media-Ads

Κατακτήστε τα Social Media

Έχετε καταλάβει πως η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι επιτακτική. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα social media ως μέσο ενημέρωσης αλλά και για τις αγορές τους.

Social Media are Tools

Προσφέρουμε στις Επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, υπηρεσίες Digital Marketing, που καλύπτουν όλες τους τις προσδοκίες και οδηγούν στην εξέλιξή τους και την αύξηση πελατολογίου άμεσα. Κατανοούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών μας και εγαρμόζουμε εξατομικευμένη Στρατηγική. Ως μεθοδολογία, προτείνουμε τη SW2, που αποτελεί και εγγύηση στη Digital Στρατηγική.Με στοχευμένες καμπάνιες Remarketing και καθημερινό έλεγχο, μετατρέπουμε τα απλά clicks πελάτες σας.

Γιατί SM_Progress;

  • Πλήρης διαφάνεια. Κάθε € που ξοδεύουμε και ημέρα που εργαζόμαστε για εσάς είναι πάντα ανοιχτή για αναθεώρηση και συζήτηση.
  • Απλά, λιτά και αποτελεσματικά. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ορολογίες που ίσως δε γνωρίζετε. Μιλάμε με απλά λόγια και με αποτελέσματα.
  • Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. "Μετράμε¨τα πάντα. Report κάθε 15 ημέρες για να βλέπετε την πρόοδο.
  • Χωρίς δεσμεύσεις. Πληρώστε με το μήνα. Θέλουμε να συνεχίσετε να συνεργάζεστε μαζί μας, επειδή ελιμαστε αποτελεσματικοί και όχι γιατί έχετε συμβόλαιο.

Αξιολογούμε ΔΩΡΕΑΝ τα Social Media της Επιχείρησής σας και δημιουργούμε για 'σας μια εξατομικευμένη Στρατηγική παραγωγής περιεχομένου.

Οι Συνεργάτες μας είπαν για 'μας

Testimonials

Ειρήνη Καπνιάρη

Δερματολόγος, CEO, Clear Skin

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

Μπρέντας Θεόδωρος

Γεν. Χειρουργός

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή.
Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Γιώργος Συρεπίσιος

Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς

Στην smart marketing progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται…Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!

Eirini Karamitrousi

CEO, METROPOL Salon

Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε άψογα για την προώθηση της επιχείρησή μου.
Μου προτείνουν λύσεις και νέες ιδέες όπως και την δημιουργία του νέου μας site.
Η καλύτερη επιλογή!

Poseidon Development

Κατασκευαστική Εταιρεία

Άψογη συνεργάτες, πλήρεις επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Σταύρος Μουρατίδης

CEO, e-casa.gr

Άψογοι σε όλους τους τομείς . Επαγγελματίες , με γρήγορες απαντήσεις και το σημαντικότερο όλων, εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

Contact

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση για την Επιχείρησή σας.

E-mail: info@smprogress.com


Τ. 2310.256.950

Λ. Νίκης 1 | Θεσσαλονίκη