Βελτιώστε την αισθητική της Επιχείρησής σας

Αναλαμβάνουμε το “ρετουσάρισμα” των φωτογραφιών σας. Είτε πρόκειται για προσωπικές είτε για επαγγελματικά e-shops. Σας παρέχουμε εγγύηση αποτελεσμάτων. Επιστρέφοντας την προκαταβολή σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Στείλτε μας τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας φωτογραφίες και “διώξτε”.. ατέλειες!

Προσαρμοσμένη Αισθητική

Η κάθε επιχείρηση έχει, και πρέπει να έχει, κάτι διαφορετικό να δείξει. Η εταιρική σας ταυτότητα παίρνει εμφανή μορφή κυρίως στα γραφικά και τις φωτογραφίες που παρουσιάζετε. Για αυτό χρειάζεται η κατάλληλη επιμέλεια.

Ομοιομορφία στην εικόνα

  • Η εικόνα μιας επιχείρησης προς τον κόσμο είναι πολύ σημαντική. Τα γραφικά και το φωτογραφικό σας υλικό πρέπει να επικοινωνούν τα σωστά μυνήματα και να μην παρεκκλίνουν από αυτά. Η ομοιομορφία και η συνέπεια είναι απαραίτητα στοιχεία μιας αξιόπιστης εικόνας.

Αξιολογούμε ΔΩΡΕΑΝ την Επιχείρησή σας και τον ανταγωνισμό σας και δημιουργούμε για 'σας μια εξατομικευμένη Στρατηγική.

Είπαν για 'μας..

Testimonials

Ειρήνη Καπνιάρη

Δερματολόγος, CEO, Clear Skin

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

Μπρέντας Θεόδωρος

Γεν. Χειρουργός

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή.
Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Γιώργος Συρεπίσιος

Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς

Στην smart marketing progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται…Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!

Eirini Karamitrousi

CEO, METROPOL Salon

Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε άψογα για την προώθηση της επιχείρησή μου.
Μου προτείνουν λύσεις και νέες ιδέες όπως και την δημιουργία του νέου μας site.
Η καλύτερη επιλογή!

Poseidon Development

Κατασκευαστική Εταιρεία

Άψογη συνεργάτες, πλήρεις επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Σταύρος Μουρατίδης

CEO, e-casa.gr

Άψογοι σε όλους τους τομείς . Επαγγελματίες , με γρήγορες απαντήσεις και το σημαντικότερο όλων, εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

Contact

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση για την Επιχείρησή σας.

E-mail: info@smprogress.com


Τ. 2310.256.950

Λ. Νίκης 1 | Θεσσαλονίκη