Προώθηση-ιστοσελίδων-SEO

Η πρώτη θέση σας ανήκει

Με το SEO (Search Engine Optimization) θα καταφέρετε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να έχει την υψηλότερη κατάταξη στη Google, μέσω της οργανικής αναζήτησης.

SEO & Web Optimization

Η βελτιστοποίηση On Page Seo γίνεται σε επαγγελματικές ιστοσελίδες και έχει άμεση σύνδεση με τις περιγραφές, τους τίτολους, τα links, τις λέξεις-κλειδιά και φυσικά την ταχύτητα φόρτωσης. Το Off Page Seo αφορά τεχνικές που γίνονται εκτός της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας. Γίνονται συγκεκριμένες ενέργεις ώστε η ιστοσελίδα σας να βαθμολογηθεί με υψηλό score από την Google. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί είναι η δημιουργία ποιοτικών links - συνδέσμων (backlinks) από άλλες ιστοσελίδες προς τη δική σας Με τον τρόπο αυτό ταναπτύσσετε τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία της ιστοσελίδας σας.

Keyword Research

  • H αναζήτηση - έρευνα κατάλληλων keywords, είναι από τις απαραίτητες προϋποθέσεις στην προώθηση μέσω SEO και έχει να κάνει με τον να εμπλουτίσουμε τα κείμενα της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας με τις δημοφιλέστερες λέξεις κλειδιά, οι οποίες και σχετίζονται με τις αναζητήσεις του των υπηρεσιών - προϊόντων σας. Με τη συγκεκριμένη τεχνική θα σας οδηγήσει σε υψηλότερες θέσεις κατά την αναζήτηση.

Αξιολογούμε ΔΩΡΕΑΝ την Επιχείρησή σας και τον ανταγωνισμό σας και δημιουργούμε για 'σας μια εξατομικευμένη Στρατηγική.

Οφέλη SEO

  • - Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.
    - Οι χρήστες σας βρίσκουν εύκολα χωρίς απαραίτητα να σας γνωρίζουν.

Είπαν για 'μας..

Testimonials

Ειρήνη Καπνιάρη

Δερματολόγος, CEO, Clear Skin

Τους εμπιστευτήκαμε και ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας πέραν του επιθυμητού αποτελέσματος!!!! Πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, άμεσα και άριστα αποτελέσματα!!!!

Μπρέντας Θεόδωρος

Γεν. Χειρουργός

Αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία. Ο άνθρωπός της, Στράτος Γρομπανόπουλος, συνεπής,ακριβής με υπομονή και επιμονή.
Πολύ καλά αποτελέσματα!!!! Γνώστης του αντικειμένου.Επαγγελματίας!!!

Γιώργος Συρεπίσιος

Ιδιοκτήτης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιλκίς

Στην smart marketing progress βρήκα τη λύση που αναζητούσα για την προώθηση της εταιρείας μου σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!Συγχαρητήρια, κύριε Στράτο, για τον επαγγελματισμό και την αμεσότητά σας, για τις ποιοτικές υπηρεσίες σας, για την προθυμία σας να προσφέρετε πάντα extra βοήθεια όπου χρειάζεται…Αυτό είναι ενα πραγματικό και ανθρώπινο value for money!

Eirini Karamitrousi

CEO, METROPOL Salon

Με την εταιρεία συνεργαζόμαστε άψογα για την προώθηση της επιχείρησή μου.
Μου προτείνουν λύσεις και νέες ιδέες όπως και την δημιουργία του νέου μας site.
Η καλύτερη επιλογή!

Poseidon Development

Κατασκευαστική Εταιρεία

Άψογη συνεργάτες, πλήρεις επαγγελματισμος σε όλες τις προτάσεις και τοποθετήσεις τους. Συνεπείς στο σύνολο της συνεργασία μας με άμεσες εφικτές και οικονομικές λύσεις ειδικά αυτό το δύσκολο καλοκαίρι. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !

Σταύρος Μουρατίδης

CEO, e-casa.gr

Άψογοι σε όλους τους τομείς . Επαγγελματίες , με γρήγορες απαντήσεις και το σημαντικότερο όλων, εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα .

Contact

Επικοινωνείστε μαζί μας για να λάβετε μία εξατομικευμένη πρόταση για την Επιχείρησή σας.

E-mail: info@smprogress.com


Τ. 2310.256.950

Λ. Νίκης 1 | Θεσσαλονίκη